Usluge

Geneza pruža kompleksna rešenja celom prehrambenom sektoru u balkanskom regionu, već od 1994. godine snabdeva tržište ne samo sirovinama za prehrambenu industriju već i sa njom povezanim uslugama. Razvivši se u kompleksnu fabriku sušenja, naš pogon nudi širok spektar usluga prerade i logističkih kapaciteta.

 

Sterilizacija parno-termičkom obradom

Parna i termička obrada velikog kapaciteta za veću i manju granulaciju kuhinjsko-baštenskih biljaka, čajeva, povrća i začina. Provera i smanjenje sadržaja bakterija su takođe omogućeni instantnom laboratorijskom analizom raspoloživom na licu mesta.

Laboratorijska analiza

Na raspolaganju je širok spektar laboratorijskih analiza za proizvođače raznih proizvoda: ukupan broj bakterija, plesni i kvasci, bacillus, coliform i još mnogo više.

Mešanje

Mešanje raznih proizvoda, tj. homogenizacija je dostupno za prahove, granule i listove.

Mlevenje

Granulacija i fino mlevenje začina, kuhinjsko-baštenskih biljaka, povrća različitih karakteristika, u širokom rasponu veličina čestica po Vašoj želji.

Skladištenje

Usluge skladištenja na raznim temperaturama podržane su modernim sistemom kodiranja, i pogodne su i za zamrznute i proizvode koji treba da se hlade.

 

 

 

 

 

Na vrh strane