Twist off 53 mm
Boja: Beli
Poreklo: Poljska
Pakovanje: 2000 kom/kutija


 


Ostali proizvodi u kategoriji: Metalni poklopci za tegle - Crown
Continuous Thread (CT)
CT (Continuous Thread ) dizajniran da proizvodu daje klasičan „domaći“ izgled, izvanredno zatvara i omogućava dugi rok trajanja proizvoda. Ponovno zatvaranje je lako, tegle i flaše sa ovakvim poklopcem se mogu koristiti duže i ponovo puniti i tako je kupac mnogo duže „izložen“ reklamnoj poruci.
Ovi poklopci su pogodni i za vakumsko i ne-vakumsko pakovanje.
Eco Cap (EC)
Ovaj vakum twist poklopac sa smanjenom površinom se koristi kako bi proizvod u većoj meri učinio različitim od ostalih na policama i onemogućio zloupotrebu.
Eco Cap poklopac može se koristiti kod namena koje zahtevaju toplo, hladno i aseptično punjenje (bez tretiranja), pasterizaciju ili sterilizaciju. Kao i kod svih Crown poklopca, grafička izrada visokog kvaliteta može znatno doprineti izgledu proizvoda.
 
 
Orbit
Inovativni Orbit poklopci se sastoje od 2 dela: centralnog panela koji je vakumom privučen tegli i spoljnog prstena koji daje dodatnu sigurnost proizvodu i služi za otvaranje i ponovno zatvaranje. Ovaj revolucionarni dizajn znatno smanjuje otpor pri otvaranju i zato omogućava lako otvaranje tegli za kupce svih starosnih dobi.
Orbit poklopci su pogodni za sve vrste procesa koji se koriste za staklene tegle, uključujući pasterizaciju i sterilizaciju. Kod proizvodnje Orbit poklopaca koriste se proverene sirovine da bi se obezbedila bezbednost hrane. Biotestovi i proba dugoročnog skladištenja su odrađeni da bi se proverila pouzdanost pakovanja.
Poklopci sa litografijom

U mogućnosti smo, da na osnovu želja i idejnog rešenja kupaca, ponudimo i posebno dizajnirane litografske poklopce!
 

Na vrh strane
...