Naša proizvodnja

Geneza je PROIZVOĐAČ konvencionalno sušenog povrća i bilja i PRERAĐIVAČ širokog asortimana visokokvalitetnih sastojaka hrane.

Na severu Vojvodine već 26 uspešnih godina postojimo i radimo kao porodična kompanija Geneza doo i izrasli smo u jednu od najistaknutijih kompanija u regiji za snabdevanje prehrambene industrije.

Glavna delatnost nam je snabdevanje prehrambenih kompanija na teritoriji Srbije, okolnih zemalja i EU sirovinama kao što su začini, sušeno povrće, aditivi, čajevi i staklena ambalaža.

U svoje dve fabrike Geneza prerađuje najkvalitetnije prirodno bilje i povrće u regionu, uzgajano na  potpuno kontrolisanim lokalnim farmama. U dva postrojenja Geneza može da preradi i osuši preko 10.000 tona svežeg proizvoda.

Kapacitet prerade u Genezi  podržan je nizom specijalizovanih mašina, koje na kraju procesa sušenja i prerade omogućavaju  veliku fleksibilnost granulacija, proizvodi se mogu isporučiti očišćeni, sortirani, mleveni ili sterilizovani  i to sve na zahtev klijenta.

U sušaru smo ugradili opremu za iskorištavanje povratane toplotne energije kroz šta ćemo imati minimium 30% uštede utrošene energije i na taj način utičemo na smanjenje zagadjenosti naše okoline.

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na vrh strane